Palvelut

MAJOITUKSEN LISÄKSI SALPASSA VOI JÄRJESTÄÄ KOKOUKSIA, JUHLIA, SYNTTÄREITÄ JA HÄITÄ. TILA EI MEILTÄ LOPU KESKEN JA KAIKKI TAPAHTUU SAMAN KATON ALLA.

Kokoustila

TULE PALAVEERAAMAAN MUKAVASSA YMPÄRISTÖSSÄ

Hotelli Salpa on mainio kokous- ja koulutuspaikka.
Hyvin varustetut kokoustilat ja viehättävä lähiympäristö luovat inspiroivat olosuhteet, jossa voi sekä keskittyä asiaan että rentoutua työn lomassa.
Virallisen ohjelman välissä ravintolamme ruokkii suurenkin ryhmän ja päivän päätteeksi voi rentoutua vaikka saunan, uinnin ja ulkoporeammeen merkeissä.
Räätälöimme mielellään teille sopivan kokonaisuuden!

Juhlapalvelu

TULE JUHLIMAAN MUKAVASSA YMPÄRISTÖSSÄ

Järjestämme Salpassa kaikenlaisia juhlia pikkujouluista häihin! Jätä suunnittelu meille ja tule nauttimaan juhlastasi valmiiseen pöytään.
Olemme kokeneita juhlien järjestäjiä ja huolehdimme siitä, että juhlasi järjestelyt onnistuvat. Sinä voit keskittyä itse juhlasta nauttimiseen.
Vastaamme mielellämme kysymyksiin liittyen menu vaihtoehtoihin, sekä otamme vastaan toiveita ja ehdotuksia.
Kysy lisää!

Sauna ja Allas

TULE SAUNOMAAN JA UIMAAN MUKAVASSA YMPÄRISTÖSSÄ

Saunaosasto on auki yleisölle ma-La 17-20 ja Su 16-19.

Saunan ja allasosaston käyttö on ilmaista hotellin vieraille, muilta vierailta veloitamme 5€ aikuisilta ja 2,5€ alle 12v lapsilta.
Yleisen vuoron aikana pääsee saunomaan ja uimaan 12,5m altaaseen upealla näköalalla tai suoraan kirkasvetiseen Kivijärveen. Talvisin laiturin päästä löytyy avanto karaistuneita uimareita varten.

VIP SAUNA
Moderni sauna omalla pukuhuoneella sekä yksityistä aikaa altaalla omalla porukalla! Sopii loistavasti saunailtojen viettoon kaveriporukalla tai perheen kesken. Saunaan saa tilattua ruokaa ja juomaa. Kysy lisää respasta!
VIP Saunan saa vuokrattua hintaan 100€/tunti alkava tunti ja 60€/seuraavat tunnit.